måndag 10 oktober 2011

Oktober och rosa bandet - en auktion

Oktober månad är här sedan någon vecka, och med den följer som vanligt Cancerfondens insamling för Rosa Bandet.

Cancerforskning, och framför allt bröstcancerforskning, är något som ligger mig ganska varmt om hjärtat. För snart 15 år sedan gick min älskade mamma bort i bröstcancer. 

I år ville jag, förutom att köpa de rosa banden, göra lite mer. Något som är lite annorlunda. Något som min handarbetande mamma skulle uppskatta. Tanken föddes om att ha en rosa bandet-auktion. Jag pratade med Kia på Forsbacka gård om det, hon donerade lite ull, jag spann. Och resultatet syns här nedan:


Ett Rosa Bandet-rosa garn, 100 g tungt och 110 m långt. Spunnet av 45% finull, 50% kid mohair och 5% angora med en svag glittereffekt är det ett riktigt lyxigt garn. Med i paketet är också en stickpåse och en förpackning stickmarkörer, allt i rosa. Värdet på hela paketet är 445:- 

Auktionen påbörjas här och nu, bud lämnas i kommentarsfältet. Om ni har problem med att kommentera, prova att byta webläsare till google chrome, det löste problemet för mig. Auktionen avslutas söndagen den 30 oktober.

Och, ja, självfallet går allt till Rosa Bandet, det kanske var dumt av mig att inte skriva det. Så blir det när man inte tänker efter två gånger, utan bara tar för givet att alla tänker som jag... ;-)

11 kommentarer:

 1. Jag såg annonsen i Sticksnacktråden på Sjalbarn och tänkte att någon måste ju dra igång auktionen så jag börjar med den blygsamma summan 30:- och hoppas att det slutar bra mycket högre än så! =)

  SvaraRadera
 2. Då budar jag 100 för att få lite fart :-)

  SvaraRadera
 3. Jag anar att pengarna går till rosa bandet kampanjen, även om du inte skrivit det.

  Höjer budet till 150kr

  SvaraRadera
 4. Mer än så är det väl värt! Jag höjer till 200kr.

  SvaraRadera
 5. 250kr är lite det med, men är mitt bud för idag!

  SvaraRadera
 6. 300 är mitt bud :-)

  SvaraRadera
 7. Jag bjuder 350 kr!

  SvaraRadera
 8. 400 kr, men fortsätt o bjud, pengarna går till en god sak :)

  SvaraRadera
 9. Grattis Britt! :-)

  Skicka ett mail till mig, solaengel@gmail.com, så skickas garn, påse och stickmarkörer till dig när du betalt in pengarna till Bröstcancerfonden, PG: 90 05 91-9

  SvaraRadera