lördag 21 januari 2012

Lite mer katter...

Signe har kommit över sin värsta avsky för Asta, faktiskt är de ganska bra kompisar nu. Här sitter de och snusar lite på varandra i fåtöljen. Ja, de till och med tvättade lite på varann.


Och lägger matte en mjuk och gosig filt på bordet, ja då får hon skylla sig själv om hon får en Asta där också. Filten är förresten ingen filt, utan början till en frihandad slipover till U. Den är snart klar, så jag ska försöka ta mig i kragen och sticka halskanten i helgen, så blir det väl någon bild på det färdiga resultatet också.


Asta tycker att snön är väldigt kall, och att det är ganska otäckt att vara utomhus. Ändå är det spännande, så spännande... Faktiskt är hon betydligt ivrigare än Signe på att gå ut. Signe och Hedvig tyckte nämligen att det bästa med att husse och matte skaffade en kattunge, det var att kattlådan kom in igen. Och vår tanke var väl inte direkt att de skulle börja använda låda igen... Men, till våren åker kattlådan ut igen, och nästa höst kommer den inte in igen, så då får de vackert lov att gå ut igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar