måndag 17 september 2012

En gyllene omväg

I somras hade jag förmånen att få sitta med när Backfors Gård hade sin Gyllene Omväg. Eftersom det dessutom var så att sambon hade semester så gjorde vi det till en liten familjeutflykt. Jag satt i solen och spann och pratade ull med besökarna, Alma sprang runt med pappa och busade med gårdens jämnåriga tjej. Och tittade på alla djuren. 



På väg hem var vi ganska hungriga, men vi kände inte för någon flottig burgare, så vi köpte lite gott bröd, färskost och rökt lax på affären och körde ner till Öreälvens strand för en picknick istället. Det måste ha varit en av de bästa dagarna på hela sommaren (vi har ju inte blivit bortskämda med varma dagar direkt) så det var varmt och skönt hela kvällen.



Och så en promenad längs stranden efter maten. Alma kastade macka med pappa. Och vadade lite i vattnet.





Mina finingar! 

2 kommentarer:

  1. Ljuvligt! Låter på din beskrivning av dagen att det där är en sån dag man får bädda in i mjuk bomull i sitt minne för att ha och plocka fram de där dagarna som känns lite trötta och grå.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var en bra dag. Inte ett klassiskt treåringsutbrott så långt ögat nådde. Vackert väder, trevligt sällskap, ingen stress. Mmm, en bra dag.

      Radera